Ultima oră
 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei
Aleix Garcia a vorbit în presa din Spania despre perioada petrecută la Dinamo. „M-a ajutat să ating cea mai bună versiune a mea” Aleix Garcia a vorbit în presa din Spania despre perioada petrecută la Dinamo. „M-a ajutat să ating cea mai bună versiune a mea”
Tricolorii au ajuns în Cipru! Sâmbătă vor juca în Liga Naţiunilor
Tricolorii au ajuns în Cipru! Sâmbătă vor juca în Liga Naţiunilor
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Bosnia - Germania, de la 21:45, pe PS 1, şi Ungaria -Olanda, de la 21:45, pe PS 2

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Bosnia - Germania, de la 21:45, pe PS 1, şi Ungaria -Olanda, de la 21:45, pe PS 2
Erling Haaland a intrat în istoria Norvegiei! Ce bornă istorică a atins atacantul lui City Erling Haaland a intrat în istoria Norvegiei! Ce bornă istorică a atins atacantul lui City
Anderlecht are un nou antrenor demiterea danezului Brien Riemer Anderlecht are un nou antrenor demiterea danezului Brien Riemer

VIDEO | Louis Munteanu, execuţie de atacant mare în poarta celor de la CFR. Scuffet, fără replică

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21211982/2/munteanu.jpg

Partida CFR Cluj - Farul, din runda 10 a Superligii, va avea loc duminică, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi online PrimaPlay.ro.

  • De asemenea, golurile şi fazele importante din derby-ul Superligii vor putea fi văzute în format live-video pe site-ul PrimaSport.ro.

Ardelenii au deschis scorul prin Bîrligea şi se părea că va fi o victorie destul de uşoară. Replica a venit de la tânărul Louis Munteanu (20 de ani). Acesta a egalat cu o execuţie magnifică din afara careului, ce l-a lăsat fără replică pe Scuffet.

CFR Cluj se află pe locul trei în play-off şi cu siguranţă îşi doreşte să încheie sezonul pe acestă poziţie, care duce în play-off-ul pentru obţinerea unui loc de cupă europeană. ”Feroviarii” se bat cu Universitatea Craiova pentru acea poziţie care va duce la un duel cu Voluntari sau cu FCU Craiova. Oltenii sunt la două ”lungimi” de CFR Cluj şi pot urca pe locul trei dacă clujenii nu câştigă cu Farul şi ei se impun cu Sepsi.

De cealaltă parte, Farul este noua campioană a României, după ce a câştigat cu 3-2 în faţa FCSB-ului. Constănţenii vor juca acest meci doar pentru palmares, pentru ei nemaiavând importanţă rezultatul.

 

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Farului cu 1-0.

 Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Peteleu - Fica, Cvek, Boateng, Petrila - Janga, Bîrligea
  • Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Boli, Baravykas - T. Băluţă, Artean, Casap - Ad. Mazilu, L. Munteanu, Sali

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele