Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO ǀ Lucian Filip, decizie cu privire la viitorul său pe banca celor de la FCSB. ”Au fost multe surprize”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21044438/1/lucian-filip.png

UTA Arad a învins pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

La Arad gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florin Coman a egalat repede, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (min. 64) şi Ubbink (min. 78).

Pe banca tehnică a celor de la FCSB a stat Lucian Filip, care a declarat că va ocupa această poziţie şi la următorul meci.

”Au fost multe surprize în această etapă. Am luat golurile destul de uşor. Nu am reuşit să ne revenim. Terenul a fost foarte prost. Nu cred că valoarea campionatului poate să crească cu astfel de terenuri.

E clar că şi starea terenului a contat, ce pot să spun. Ei s-au adaptat mai bine şi asta a fost. Băieţii toată săptămâna s-au pregătit bine. Îmi doresc să facă în continuare pentru că sunt sigur că va veni victoria.

(n.r. dacă va sta pe banca tehnică şi la următorul meci) Da, tot eu”
, a declarat Filip, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele