Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

VIDEO | Lupta pentru cupele europene din Ligue 1 se vede, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 3

Ligue 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20704613/1/ligue-1.jpg

Lupta din Ligue 1, pentru locurile de cupe europene, se vede alternant, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Penultima etapă din campionatul Franţei poate schimba foarte multe în clasament. Un lucru cert este câştigătoarea campionatului, PSG, care a devenit matematic campioană după meciul cu Lens şi care va merge direct în grupele Champions League.

Pe locul doi, loc care duce direct în grupele Ligii Campionilor, se află Marseille, care va avea o partidă dificilă cu ocupanta locului cinci, Rennes. Monaco are cinci victorii consecutive, se află la 3 puncte în spatele lui OM şi trebuie să câştige cu Brest pentru a păstra şanse la locul doi.

Nice se află pe poziţia a patra, care duce direct în grupele Europa League, are şanse mici la locul 3, având în vedere forma prin care trece Monaco. Nice joacă împotriva lui Lille, care anul acesta este o dezamăgire, poziţionată doar pe locul zece, are patru înfrângeri în ultimele 5 meciuri.

Strasbourg poate urca pe locul cinci, dacă va învinge în duelul cu Clermont, iar Rennes pierde partida cu Marseille.       

  • Partidele ce se vor disputa în Ligue 1, în etapa 37: Bordeaux – Lorient, Olympique Lyon – Nantes, Metz – Angers, AS Monaco – Brest, Montpellier - Paris Saint-Germain, Nice – Lille, Rennes - Olympique Marseille, AS Saint-Étienne - Reims, Strasbourg - Clermont Foot, Estac Troyes - Lens.
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele