Ultima oră
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca
MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos” MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos”

VIDEO | ”M-am simţit ca la baschet”. Portarul lui Sepsi acuză arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21096856/2/nicz.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Sepsi a condus cu 1-0, prin golul marcat de Dumitrescu ’28.

Roland Niczuly a acuzat maniera de arbitraj la flash-interviuri. Portarul a explicat că cei de la Sepsi şi-ar fi dorit mult mai mult de la acest meci.

”E frustrant pentru că ne-am propus mai mult. Din păcate, am început meciul prost, contrar jocului am marcat, dar în a doua repriză am luat şi acel cartonaş roşu şi nu am mai reuşit să le punem probleme.

M-am simţit ca la baschet, când îi atingeam, cădeau imediat pe jos. În a doua repriză, cred că nu am jucat mai mult de 20 de minute efectiv. Scuffet stă două minute la o degajare, iar mie, după ce am dat gol, arbitrul mi-a zis în prima repriză că-mi dă galben dacă mai trag de timp, dacă mă mai duc după minge”
, a răbufnit Niczuly, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele