Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

VIDEO | ”Mă îngrijorează”. Gică Hagi nu îşi explică startul de campionat

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21697804/2/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-09-08-2024-1.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a cincea a Superligii, în care a revenit în ultimele minute de la 1-2.

 Ultimul gol a fost marcat de Olaru dintr-un penalty acordat după consultarea VAR.

Au marcat: Ştefănescu ’42, Olaru ’87, ‘90+4 (penalty) / Vînă ‘5, Grigoryan ‘43.

Gică Hagi s-a arătat foarte îngrijorat de startul de sezon al fostei campioane.

”A venit acel gol în prima repriză, în ultimul minut. Am făcut nişte greşeli care te costă şi asta e. Au împins jocul mai bine în repriza a doua, au pus presiune, noi nu am ştiut să gestionăm.

Nu trebuia Casap să fie acolo la penalty, el e mijlocaş. În fotbal, orice e posibil, o să tragem concluzia. Mă aştept ca de la jucătorii care au intrat de pe bancă să aducă ceva, cum au făcut adversarii. Trebuia să fim mai clari în teren.

Mă îngrijorează, avem 3 înfrângeri în 5 etape. Mi se pare mult. Nu ştiu cum va juca Alibec, încă nu pot să mă pronunţ. Vom vedea ce va fi”,
a spus Hagi, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele