Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

VIDEO | ”Magia sunt micii”. Eduard Florescu, savuros, după ce FC Botoşani s-a salvat de la retrogradare

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21604341/1/florescu.jpg

FC Botoşani a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, în barajul pentru promovarea / menţinerea în Superligă. Moldovenii vor juca şi la anul în prima ligă.

După o primă repriză modestă, antrenorul oaspeţilor, Bogdan Andone, l-a aruncat în luptă şi pe Sebastian Mailat, jucător abia revenit după o accidentare gravă.

Iar Mailat a deschis scorul în minutul 75: pasă excelentă Eduard Florescu, preluare perfectă a lui Mailat, care a pătruns şi a plasat balonul pe lângă Flavius Croitoru. A fost unicul gol al meciului de la Mioveni, iar FC Botoşani, învingătoare şi în meciul tur, cu 1-0, va rămâne în Superligă şi anul viitor.

Jucător cheie la Botoşani, Eduard Florescu, a analizat partida de baraj şi a avut o reacţie fabuloasă cu privire la revirimentul din acest an.

”O eliberare imensă. Eu recunosc că nu mai cedeam. Vă spuneam că mai sunt şanse, dar începusem să pierd din speranţă. Mister ne-a dat cea mai mare încredere posibilă şi când nu nimieni nu ne mai dădea şanse, am rămas.

Vreţi să vă spun secretul sau îl lăsăm pe dânsul? Haideţi să vă spun, cu toate că poate o să mă certe. Magia sunt micii de la Botoşani, mici cu muştar şi pâine. Grătare, mai un mic, mai o bere, şi aşa am rămas în prima ligă. Rămăsese că vă zice el secretul, dar vi l-am spus eu înainte. Ăsta a fost secretul ultimelor etape.

Trebuie să nu mai facem aceleaşi greşeli şi să ne batem unde s-a bătut Botoşaniul înainte. Anul ăsta a fost greu, dar a ieşit cu bine. Suntem foare fericiţi”
, a spus Florescu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele