Ultima oră
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă

VIDEO | Manchester City - Fulham 2-1. Haaland aduce victoria pentru ”cetăţeni” în ultimele minute şi echipa lui Guradiola urcă provizoriu pe primul loc

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20910483/9/profimedia-0735447828.jpg

Partida Manchester City - Fulham s-a încheiat cu victoria ”cetăţenilor” cu 2-1, obţinută în ultimele minute graţie unui penalty transformat de Haaland.

Meciul transmis pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro a fost unul extrem de spectaculos. Echipa lui Guradiola a deschis scorul prin Alvarez, dar Cancelo a făcut o greşeală monumentală şi a provocat o lovitură de la 11 metri şi-a lăsat echipa în 10 oameni. Pereira a transformat penalty-ul fără probleme şi a egalat pe tabela de marcaj.

După ce i-a fost anulat un gol, Haaland a stabilit scorul final al partidei dintr-o lovitură de la 11 metri obţinută de Kevin De Bruyne.

Manchester City a urcat provizoriu pe primul loc în Premier League după acestă victorie şi aşteaptă derby-ul londonez de mâine, Chelsea - Arsenal.

Clasament Premier League 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20910483/10/clasament-bpl.png

Manchester City - Fulham, 2-1 (Alvarez J. 16', Haaland E. (p) 90+5'  \ Pereira A. (p) 29')

Echipele de start:

  • Manchester City: Ederson – Stones, Akanji, Ake, Cancelo – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Silva, Alvarez, Grealish
  • Fulham: Leno – Tete, Diop, Ream, Robinson – Reed, Palhinha – Wilson, Pereira, Willian – Carlos Vinicius

Min. 90+5: GOL marcat de Manchester City, Haaland transformă cu mari emoţii lovitura de la 11 metri, dar reuşeşte să aducă victoria pentru ”cetăţeni”.

Min. 90+3: Penalty pentru ”cetăţeni” scos de Kevin De Bruyne, în urma unei imprudenţe în careu a unui jucător de la Fulham.

Min. 90: Cartonaş galben văzut de Robinson.

Min. 88: Schimbare la Fulham, iese Pereira şi intră Harris.

Min. 80: Schimbare la Fulham, iese William şi intră Mbabu.

Min. 76: Dublă schimbare la Fulham, ies Vinicius şi Wilson şi James şi Cairney.

Min. 75: Haaland marchează la doar câteva minute după ce a intrat, dar norvegianul se afla într-o poziţie suspectă de offside şi VAR a anulat golul.

Min. 63: Dublă schimbare la City, ies Alvarez şi Grealish şi intră Foden şi Haaland.

Min. 63: Tete vede şi el avertismentul.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45+3: Cartonaş galben văzut de Bernardo Silva.

Min. 45: Cartonaş galben văzut de Reed.

Min. 29: Pereira transformă lovitura de la 11 metri şi restabileşte egalitatea fără mari emoţii.

Min. 26: Penalty pentru Fulham, în urma unei intervenţii imprudente a lui Cancelo, în urma căreia portughezul este eliminat.

Min. 16: GOL marcat de Manchester City, Alvarez primeşte o pasă senzaţională de la Gundogan şi deschide scorul cu un şut în forţă.

Min. 9: De Bruyne trimite primul şut pe spaţiul porţii şi îl întinde serios pe Leno, care respinge în corner.

Min. 7: Cartonaş galben văzut de Pereira.

Min. 1: A început partida!

17:00: Haaland a revenit în lotul ”cetăţenilor”, dar se află doar pe banca de rezerve.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Manchester City se află pe locul doi în campionat, la două puncte de liderul Arsenal. Elevii lui Pep sper ca ”tunarii” să se încurce în derby-ul cu Chelsea şi să treacă pe prima poziţie în Premier League, dar partida cu Fulham nu va fi deloc una uşoară. 

De cealaltă parte Fulham are un start excelent de sezon şi se află pe poziţia a şaptea. Londonezii nu au mai pierdut de 4 etape în campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele