Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

VIDEO | Manchester City - Ipswich 4-1. Campioana a fost condusă, apoi a urmat un adevărat recital

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21711735/3/profimedia-0901238612.jpg

Campioana Angliei, Manchester City, a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia Ipswich Town, într-un meci în care a fost condusă cu 1-0 şi a revenit în numai patru minute. În cadrul aceleiaşi etape secunde din Premier League, Tottenham a dispus cu 4-0 de Everton.

Sam Szmodics a primit în minutul 7 de la Ben Johnson şi l-a învins pe Ederson cu un şut din careu, deschizând scorul. Reacţia „cetăţenilor” a fost devastatoare! Leif Davis l-a faultat pe Ederson în careul oaspeţilor şi penalti-ul dictat a fost transformat de Haaland, în minutul 12.

Savinho a fost apoi pasatorul decisiv pentru golul din minutul 14 al lui Kevin De Bruyne, pentru ca Erling Haaland să facă 3-1 două minute mai târziu, din assistul lui De Bruyne.

City a dominat meciul şi a ratat ocazii, s-a consemnat şi revenirea lui Gundogan la echipă, dar elevii lui Guardiola au mai înscris doar un gol, prin Haaland, care a şutat din afara careului, şi scorul final a fost 4-1 pentru City.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele