Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Manchester United - Tottenham 2-0. Partidă senzaţională făcută de formaţia lui Erik ten Hag. Liverpool - West Ham 1-0. ”Cormoranii” câştigă la limită

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20891053/18/profimedia-0731873803.jpg

 

Manchester United a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Tottenham, într-un meci din etapa a XII-a a campionatului Angliei.

Manchester United - Tottenham, 2-0 (Fred 4', Fernandes B. 69')

Echipele de start:

  • Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Shaw; Casemiro, Fred; Antony, Fernandes, Sancho; Rashford.
  • Rezerve: Heaton, Lindelof, Malacia, Eriksen, McTominay, Pellistri, Elanga, Garnacho, Ronaldo
  •  
  • Tottenham: Lloris, Romero, Dier, Davies, Doherty, Bentancur, Bissouma, Hojbjerg, Perisic, Son, Kane
  • Rezerve: Skipp, Sanchez, Gil, Sessegnon, Forster, Spence, Tanganga, Moura, Lenglet

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 69: GOL marcat de Manchester United, Bruno Fernades trimite un şut superb din afara careului şi dublează avantajul ”diavolilor roşii”. Portughezul a înscris în urma unui contraatac superb. 

Min. 47: GOL marcat de Manchester United, Fred primeşte mingea de la Sancho şi trimite un şut din afara careului, care este deviat. Lloris nu mai are ce să facă şi formaţia lui ten Hag deschide scorul.

Min. 45: Ocazie mare pentru Spurs, Kane primeşte excelent în careu şi trimite primul şut a lui Tottenham pe spaţiul porţii lui De Gea, spaniolul a respins fără probleme.

Min. 24: Lloris este incredibil! Dalot reuşeşte să se debaraseze de adversarul său, iar centrarea lui ajunge pe partea stângă, unde apare Luke Shaw. Englezul trimite un şut senzaţional, dar Hugo Lloris este imbatabil şi respinge în corner.

Min. 21: Ocazie imensă pentru United, Fred vede culoarul de pasă pentru Rashford şi îl pune într-o poziţie excelentă, dar şutul engelzului este apărat de Lloris.

Min. 11: Bară Manchester United! Antony ia acţiunea pe cont propriu şi trimite un şut excelent din afara careului, dar balonul nimerşte doar bara din stânga.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Echipa antrenată de Erik ten Hag se află pe poziţia a cincea în Premier League şi arată o creştere în joc faţă de sezonul trecut, dar olandezul nu a reuşit încă se aibă o constanţă în rezultate. Cu siguranţă cele două victorii la limită cu Omonia din Europa League şi egalul cu Newcastle din etapa trecută de campionat, nu i-au făcut pe fani să uite ruşinea înregistrată în Manchester Derby, 6-3, împotriva echipei lui Pep Guardiola.

De cealaltă parte, Tottenham are un start senzaţional de campionat cu Conte pe bancă. Londonezii se află pe locul trei, la egalitate de puncte cu Manchester City şi au pierdut un singur meci până în acest moment. Spurs merge bine şi în Champions League, unde se află pe primul loc al grupei D, după patru runde.

Ultimele întâlniri dintre cele două au fost extrem de spectaculoase, iar ”diavolii roşii” au câştigat trei din ultimele cinci, în timp ce Tottenham are două victorii, una dintre ele fiind un spectaculos 6-1.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Liverpool a învins-o pe West Ham, 1-0, într-o partidă din runda a XII-a de Premier League, în urma unicului gol al partidei, marcat de Darwin Nunez.  

Liverpool - West Ham, 1-0 (Nunez D. 22')

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Tsimika - Salah, Henderson, Thiago - Fabio Carvalho, Firmino, Nunez
  • Rezerve: Fabinho, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Robertson, Clark, Phillips, Kelleher
  •  
  • West Ham: Fabianski - Johnson, Kehrer, Zouma, Cresswell - Downes, Rice, Soucek - Bowen, Scamacca, Fornals
  • Rezerve: Coufal, Antonio, Lanzini, Areola, Ogbonna, Benrahma, Coventry, Emerson Palmieri, Randolph

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 87: Ocazie imensă pentru West Ham! Soucek primeşte într-o poziţie ideală, dar Milner are o intervenţie extraordinară şi o salvează pe Liverpool.

Min. 78: Bară Liverpool! Salah îi trimite lui Henderson în bandă, iar centrarea pe jos a englezului putea să se transforme în gol. Zouma a fost aproape de autogol, dar mingea respinsă de el a nimerit doar bara transversală.

Min. 45: Lovitura de la 11 metri este ratată de Bowen, portarul lui Liverpool, Alisson, a ghicit colţul şi o menţine pe Liverpool în avantaj.

Min. 44: Penalty pentru West Ham, Bowen este doborât în careu de Gomez, iar centralul partidei acordă lovitură de la 11 metri, în urma unei verificări VAR.

Min. 40: Bară Liverpool! Nunez reuşeşte o execuţie senzaţională din voleu, dar mingea se loveşte de bara laterală şi refuză să intre în poartă. 

Min. 35: Ocazie imensă a lui Mohamed Salah, egipteanul primeşte în iteriorul careului, dar nu cadrează mingea pe spaţiul porţii.

Min. 22: GOL marcat de Liverpool, Nunez primeşte o centrare ideală de la Tsimikas şi deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 15: Ocazie mare pentru Liverpool, Nunez trimite un şut foarte periculos, iar execuţia sa este scoasă de sub bară de Fabianski.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

”Cormoranii” au neapărată nevoie de victorii pentru a putea da uitării începutul groaznic de sezon. În momentul de faţă Liverpool se află pe poziţia a opta în Premier League şi a obţinut o victorie uriaşă în faţa rivalei sale din ultimii ani, Manchester City. Trupa lui Klopp se află la 14 puncte de ocupanta primului loc, Arsenal.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele