Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

VIDEO | Marco Bezzecchi, cel mai rapid în antrenamentele de la Misano. Veteranul Dani Pedrosa a prins podiumul

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21309404/1/bezz.jpg

Marco Bezzecchi a fost cel mai rapid la capătul sesiunilor de vineri, ce contează pentru Marele Premiu al Statului San Marino la MotoGP. Pilotul echipei lui Valentino Rossi a fost mai rapid cu 0.126 secunde decât Maverick Vinales, la ghidonul unei Aprilia.

Podiumul a fost completat de veteranul Dani Pedrosa, care la aproape 38 de ani a reuşit să aibă al treilea timp. Ibericul pilotează un prototip KTM.

Bagnaia a scăpat miraculos etapa trecută şi a terminat pe 7 antrenamentele de la Misano

Francesco Bagnaia, care a suferit un accident spectaculos duminică la Barcelona, a primit undă verde de la medici pentru a participa la Marele Premiu din San Marino, în acest weekend.

În paddock-ul italian, liderul Campionatului Mondial a putut să meargă fără cârje, dar are în continuare un bandaj la piciorul drept.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele