Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

VIDEO | Mario Balotelli, rupt de beat. Imaginile cu atacantul italian au devenit virale

Staruri din fotbal Publicat de Tudor Moisa pe 3 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21654128/1/balotelli.png

Mario Balotelli a ieşit din nou în evidenţă.

Atacantul italian, considerat la un moment dat drept unul dintre cei mai buni din lume, nu s-a ridicat niciodată la adevăratul său potenţial. Balotelli a avut şi se pare că are în continuare o viaţă extrasportivă care îl aduce în atenţia publicului.

Pe internet a început să circule un videoclip care a devenit viral. Mario Balotelli a fost filmat în Italia în timp ce era rupt de beat şi nu se putea ţine pe picioare.

 

Incidentul vine la doar câteva luni după ce a suferit un accident grav de circulaţie. Şi atunci, la fel ca acum, Mario Balotelli se afla într-o stare avansată de ebrietate. 

 

Accidentul respectiv a avut loc în Brescia. Balotelli a ieşit de pe carosabil cu maşina pe care a distrus-o şi a refuzat să i se pună etilotestul. Acesta a fost asistat medical, dar a scăpat nevătămat dintr-un accident care putea să îi curme viaţă, având în vedere felul în care arăta maşina pe care a condus-o.

mail-share icon Email
viewscnt