Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

VIDEO | Marius Măldărăşanu, mulţumit de rezultat "A fost cel mai greu meci"

Hermannstadt Publicat de Tudor Moisa ieri, 21:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21740713/1/uta-arad-afc-hermannstadt-sibiu-superliga-superbet-16-09-2024.jpg

 

 

Hermannstadt şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, sâmbătă seară.

După fluierul final, Marius Măldărăşanu a vorbit despre meciul de la Sibiu. Antrenorul lui Hermannstadt s-a declarat mulţumit de rezultat şi a punctat că această partidă a fost cea mai grea, de până acum, în acest sezon.

"Trebuie să fiu realist. Ne aşteptam să fie un meci greu. Am făcut o primă repriză slăbuţă, ne-am încăpăţânat să ieşim numai cu pasă. Trebuia să ne adaptăm stilului adversarului. De aceea am şi schimbat la pauză, am băgat al doilea atacant pentru a pune mai multă presiune şi asta s-a văzut.

E un punct muncit, cred că a fost cel mai greu meci al nostru. Nu poţi mereu să joci aşa pentru că ai în faţă şi un adversar. E un punct muncit şi sunt mulţumit. Cred că a fost un respect prea mare, e CFR-ul. Nici ei nu îşi mai doresc să mai facă paşi greşiţi. Multe pase greşite, mai multe ca niciodată.

Punct cu punct se adună, ai încredere. E adevărat, sunt nişte surprize plăcute anul ăsta. Dinamo, care nu mai e ce a fost anul trecut. U Cluj, care cred că se va bate la primele 3 locuri, au multă experienţă. În fiecare an ne-am bătut la play-off, mi-aş dori să depăşim această barieră. Nu este aceasta obiectivul, dar asta ne dorim”, a spus Marius Mălărăşanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele