Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO | Marius Ştefănescu, prestaţie de excepţie cu Dinamo. ”Ne-am apropiat din nou de play-off”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21410435/1/stefanescu.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii.

Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

Marius Ştefănescu a fost eroul partidei cu o ”dublă”. La final de meci, el a vorbit despre impactul pe care l-a avut noul antrenor.

"Un meci greu, dar zic eu că am început bine. Mai ales în prima repriză, am practicat un fotbal bun. Am marcat de două ori, dar ştiam că şi Dinamo va ieşi la joc. Am mai avut câteva ocazii, trebuia să închidem meciul. Ne-am apropiat din nou de play-off.

Am cerut mingea în adâncime şi ştiam că Rodriguez are calitate. Mi-am făcut preluarea excelent şi am simţit poarta. Nu mi-am propus să fiu golgheter, dar fiecare gol te motivează.

(n.r. despre Bernd Storck) Este de puţin timp, de 3 zile. Aşa este de fiecare dată când se schimbă antrenorul”
, a spus Ştefănescu.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele