Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

VIDEO | ”Mergem înainte şi sperăm să nu fie grav”. Bergodi, îngrijorat de numărul tot mai mare de accidentări

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21364767/4/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023-1.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat pe teren propriu, scor 2-0, cu Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 14-a din Superliga.

Prima repriză a meciului din Giuleşti a fost dominată de carioveni, dar cei care au marcat, pe contraatac, au fost gazdele, prin Funsho Bamgboye, în minutul 36. Borja Valle a majorat scorul în minutul 80, cu un şut deviat şi Rapid s-a impus cu 2-0.

Cristiano Bergodi s-a bucurat pentru victorie, dar este îngrijorat de accidentarea lui Claudiu Petrila, care ar putea mări numărul absenţilor de marcă de la Rapid.

"A ieşit bine. Îmi felicit băieţii, că era o victorie foarte importantă. Universitatea Craiova e o echipă foarte bună, cu jucători cu calitate. E treaba antrenorului atunci când pierde un jucător, nu mai e Rrahmani şi încerci lotul. Soni e nerepegătit, dar mă bucur că cei care au fost au dat rezultate.

Rrahmani e pierdere mare pentru noi, dar echipa capătă încredere. Poate revine Soni în două săptămâni şi ne ajută.

Borza probabil că a avut crampe, dar la Petrila sper să nu fie ruptură, exact. Din păcate, Emmers era într-o perioadă bună şi s-a accidentat, Rrahmani, iar acum Petrila. Ce pot spune... Mergem înainte şi sperăm să nu fie grav, dar e greu”
, a explicat italianul.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele