Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

VIDEO | ”Meritam să câştigăm, am atacat, am controlat meciul”. Radu Drăguşin şi-a exprimat public dezamăgirea

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21617647/2/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-3.jpg

Fundaşul Radu Drăguşin a declarat că naţionala României ar fi meritat să câştige meciul amical cu Bulgaria, încheiat la egalitate, scor 0-0.

”Este un test folositor, fiecare meci înainte de Euro este benefic. Trebuie să fim cât mai bine pregătiţi pentru Campionatul European. Meritam să câştigăm, am atacat, am controlat meciul, ocaziile au fost de partea noastră, dar nu am reuşit să le fructificăm. Avem un lot foarte valoros, dacă un coleg nu poate juca, este altul pregăti să-i ia locul. Toţi au intrat bine şi fiecare a făcut ce a trebuit. Atmosfera este bună, suntem tot mai legaţi între noi, ca relaţii de joc şi în afara terenului.

Orice turneu final este o ocazie de a ne arăta valoarea, de a arăta că putem face faţă la cel mai înalt nivel”, a declarat Drăguşin.

Echipa României încheiat la egalitate, scor 0-0, cu naţionala Bulgariei, în penultimul susţinut de tricolori înainte de Euro-2024, marţi, pe Stadionul Steaua.

 

mail-share icon Email
viewscnt