Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO | MM Stoica şi-a spus părerea despre Sepsi - FCU Craiova. ”Moral, jucătorii de la n-au nicio vină”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21047136/1/sm.jpg

Comisia de Recurs din cadrul FRF a amânat decizia cu privire la partida Sepsi - FCU Craiova, câştigată în primă fază de covăsneni ”la masa verde”, datorită scandărilor fanilor olteni.

Verdictul urmează să fie dat joi, 9 martie. Motivul amânării ar fi legat de analizarea dovezilor aduse de cei de la FCU Craiova.

MM Stoica a comentat situaţia şi a declarat că nu crede că meciul se va rejua, deşi patronul oltenilor, Adrian Mititelu susţine cu tărie acest scenariu.

 

 "Nu cred că se va rejuca. Nu, pentru că nu mai e timp. Moral, jucătorii de la Craiova n-au nicio vină, pentru că au strigat unii nu ştiu ce prin peluză.

Eu cred că e un dosar foarte uşor. În mod normal ar trebui să dureze un minut. Xenofobia e asimilată rasismului? E 3-0 sau se rejoacă? La revedere!"
a spus Stoican, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele