Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

VIDEO | Moment epic! Un copil a apăsat butonul de time-out şi a fost avertizat cu cartonaş galben

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21036249/2/copil.png

Goppingen s-a impus pe terenul liderului Montpellier, în ultima etapă a grupelor European League la handbal masculin. Scorul final a fost 27-25.

Dincolo de victoria nemţilor, partida a fost marcată de un moment extrem de amuzant. În startul reprizei secunde, un copil aflat în primul rând al tribunelor a apăsat pe butonul de time-out.

După câteva secunde de uimire, observatorul a gestionat cu mult umor situaţia şi i-a acordat micuţului un cartonaş galben, ce a generat un val de râsete.

Din păcate finalul de meci a adus o fază horror, după ce doi jucători s-au dat cap în cap.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele