Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

VIDEO | Moment superb la turneul de la Santiago. Arbitrul a coborât din scaun să lege şireturile unui copil de mingi

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21039901/2/arbitru-sireturi.png

Sârbul Dusan Lajovic (78 ATP) a acces în sferturile de finală ale turneului de la Santiago, după ce l-a învins învins pe argentinianul Juan Cerundolo (108 ATP), cu scorul de 6-2, 2-6, 7-6 (2), la capătul unui meci palpitant, ce a durat 2 ore şi 40 de minute.

Cel mai important moment nu a fost oferit de jucători, ci de arbitrul de scaun, poloneza Katarzyna Dadwan-Cho. La scorul de 4-3 în decisiv pentru Lajovic, aceasta a coborât pentru a lega şireturile unui copil de mingi, oferind un moment emoţionant, cum se vede extrem de rar.

Katarzyna Dadwan-Cho este arbitru de nivel ”Golden Badge”, cel mai înalt rang în tenis.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele