Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

VIDEO | Naţionala scoate din nou lumea în stradă! Imaginii cum nu s-au mai văzut de foarte mulţi ani

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21644717/1/rom-party.png

Suporterii din întreaga ţară sărbătoresc, miercuri seară, calificarea istorică a României în optimile Euro-2024 de pe primul loc. În Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară, oamenii au ieşit pe străzi şi scandează numele echipei naţionale, al jucătorilor şi al selecţionerului Edi Iordănescu.

”Calificare istorică de pe primul loc! Bravo, România, de Ziua Drapelului Naţional ne-ai făcut tare mândri”, este unul dintre mesajele de felicitare postat pe Facebook.

Mulţi dintre internauţi fac legătura între Ziua Drapelului şi calificarea României în optimi, pentru a doua oară în istorie.

Reţelele de socializare sunt pline de mesaje de felicitare, dar şi clipuri video cu oamenii care se bucură pe străzi pentru reuşita echipei naţionale de fotbal.

”România, e”, cântă suporterii, mici şi mari, din întreaga Românie.

mail-share icon Email
viewscnt