Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

VIDEO | Nicolae Dică, debut nefast la FCU Craiova. ”Nu este ok! Trebuia să fim concentraţi”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21262659/1/captura-ecran-993.png

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în primul meci din etapa a doua a Superligii. Doi jucători au fost eliminaţi, câte unul de la fiecare echipă.

 

Nicolae Dică a debutat cu eşec pe banca oltenilor şi a declarat că elevii săi trebuia să fie mai concentraţi la faza fixă ce a pecetluit soarta partidei.

”Nu am reuşit să marcăm, dar voiam mai mult curaj. Să punem probleme, să avem o posesie mai bună, dar probabil eram obosiţi.

Atitudinea a fost ok, m-a mulţumit. Trebuie să fii concentrat la fazele fixe, sunt multe jocuri care se decid aşa. Nu am văzut faza respectivă, ştiu că a dat fault pentru noi, apoi am primit cartonaş roşu.

(n.r. despre eliminarea lui Mascarenhas)
L-a zgâriat puţin şi se dă roşu. Am înţeles. Am făcut bine ceea ce am pregătit, m-a mulţumit atitudinea băieţilor. Sunt pretenţii la Craiova, domnul Mititelu a investit foarte mulţi bani şi trebuie să facem rezultate”, a spus Dică, la finele partidei.



 

mail-share icon Email
viewscnt