Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

VIDEO | Nicolo Napoli, supărat, după remiza cu Chindia. ”Acesta e motivul pentru care a fost puţin fotbal”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21036165/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-2.jpg

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Nicolo Napoli s-a declarat dezamăgit de maniera de arbitraj şi a punctat faptul că acesta a fost motivul pentru care partida s-a jucat fără prea multe faze de poartă.

"A fost război ce s-a jucat azi, nu fotbal. Se termina fiecare fază după 30 de secunde, maxim un minut. Arbitrul dădea fault la orice, nu a lăsat echipele să joace fotbal. Terenul e normal, puţin mai slab, dar se putea juca.

Acesta e motivul pentru care a fost puţin fotbal, arbitrul nu a lăsat jocul liber. Nu se poate aşa, la minutul 2 a fost intrare tare a lor, pentru care cred că trebuia cartonaş roşu, dar arbitrul nu a dat nimic. Are glezna umflată jucătorul nostru.

Mai avem două partide, vedem ce putem să facem pentru a juca în play-off. Contează absenţa lui Bauza şi a fanilor. Fără public nu e fotbal. Nota 3 pentru acest meci aş da",
a declarat Napoli, după meci.

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. FCU Craiova este pe locul 7 în campionat, cu 37 de puncte, în timp ce Chindia se află pe 9, cu 31 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt