Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 16 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21631773/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024-2.jpg

România debutează la EURO, luni, de la ora 16:00. Primul adversar al ”tricolorilor” este Ucraina.

  • Suporterii naţionalei României pot urmări în Parcul Titan, pe Insula Euro, toate meciurile turneului final continental. Acolo vor fi concerte live cu trupe şi solişti de top: Puya (17 iunie), Antonia (22 iunie) şi Ruby (26 iunie).

Înainte să plece în Germania, naţionala României a susţinut două meciuri amicale, încheiate cu acelaşi scor, 0-0, în compania Bulgariei şi a Liechtensteinului.

După meciul cu Bulgaria, jucătorii au fost huiduiţi, iar Nicuşor Stanciu a avut o ieşire nervoasă şi şi-a vârsta nervii pe fani şi pe presă. Acum, fostul decar al naţionalei a vorbit despre acel moment.

”(n.r. - De ce reacţionezi la criticile tuturor?) Dacă te referi la reacţia după meciul cu Bulgaria, cred că este singura reacţie negativă la adresa presei, mi-o menţin. Nu cred că am fost dur.

Din punctul meu de vedere, nu mi s-a părut normal ca, la o echipă calificată, oamenii din ţara ta să părăsească aşa terenul sau să te huiduie după un meci nul. Nu mă refeream la toţi fanii, evident, a spus Stanciu la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina.

mail-share icon Email
viewscnt