Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Nottingham - Arsenal, 1-2, în direct pe Prima Sport 1! "Tunarii" urcă pe locul secund şi se apropie la 2 puncte de Liverpool

Premier League Publicat de Vlad Militaru pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21476889/2/424578880-921666939330761-590957690160988809-n.jpg

Arsenal se impune pe terenul celor de la Nottingham Forest, scor 1-2, într-un meci contând pentru runda cu numărul 22 din Premier League. "Tunarii" au deschis scorul în minutul 65 prin Gabriel Jesus, iar Bukayo Saka a majorat diferenţa 7 minute mai târziu, după o eroare în defensiva oaspeţilor.

Meciul părea rezolvat de elevii lui Arteta, însă în minutul 89, Awoniyi a marcat după un contraatac fulgerător şi le-a oferit speranţe fanilor de pe "City Ground".

Partida s-a încheiat cu victoria lui Arsenal, care urcă pe locul secund şi se apropie la două puncte de Liverpool, pe care o va întâlni în etapa viitoare, pe teren propriu.

Nottingham Forest rămâne în zona retrogradării, cu 20 de puncte şi vor juca în etapa următoare cu Bournemouth, în deplasare.

VIDEO | Nottingham - Arsenal, 1-2, în direct pe Prima Sport 1

Echipele de start:

  • Nottingham: Turner - Montiel, Omobamidele, Murillo, Toffolo - Mangala, Danilo - Dominguez, Gibbs-White, Williams - Wood
  • Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Rice, Smith Rowe - Saka, Gabriel Jesus, Martinelli

 

  • Transmisiunile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

__________________________________________________________________

Min. 90+8. Arbitrul fluieră finalul meciului!

Min. 89. Gooolll Nottingham Forest! Taiwo Awoniyi reduce din diferenţă! Golul este verificat şi validat de VAR. Urmează un final tensionat de meci.

Min. 81. Leandro Trossard trimite periculos din afara careului, însă şutul nu prinde spaţiul porţii!

Min. 72. Gooolll Arsenal! După o eroare în defensivă a lui Montiel, Bukayo Saka este servit pe Gabriel Jesus şi trimite mingea în poartă dintr-o poziţie ideală.

Min. 65. Gooooolll Arsenal! Gabriel Jesus îl învinge pe portarul lui Notthingam dintr-un unghi aproape imposibil, trimiţându-i mingea printre picioare!

Min. 57. Gabriel Jesus trimite în bară din poziţie ideală, după o combinaţie superbă cu Odegaard şi Saka!

Min. 53. Mare ocazie pentru Arsenal! Turner are un reflex de portar mare la şutul lui Saka din interiorul careului!

Min. 46. Start de repriză secundă!

Min. 45+3. Prima repriză s-a încheiat!

Min. 43. Ocazie mare pentru Arsenal! Saka trimite periculos spre poartă! Mingea este respinsă şi trece milimetric pe lângă poarta lui Turner.

Min. 41. Ocazie Nottingham! Danilo trimite periculos spre poarta lui Arsenal, dar şutul acestuia nu prinde poartă!

Min. 30. Ocazie pentru Arsenal. Smith-Rowe şutează din afara careului, însă mingea trece mult pe lângă poartă.

Min. 1. Partida a început

__________________________________________________________________

Arsenal ocupă locul 3 în Premier League, cu 43 de puncte acumulate în 21 de etape. Cu o victorie în partida de astăzi, elevii lui Arteta pot urca pe poziţia secundă, devansând-o pe campioana Manchester City, care are însă un meci mai puţin.

"Tunarii" nu trec printr-o perioadă foarte bună, având 3 înfrageri, un egal şi o singură victorie în ultimele 5 meciuri.

Nottingham Forest se află pe poziţia 16 în clasament, cu 20 de puncte în 20 de etape şi încearcă sa se distanţeze de zona retrogradării. Nottingham a produs câteva surprize în aceste sezon de Premier League, unde le-a învins pe Manchester United, Newcastle, Aston Villa sau Chelsea şi îşi doreşte să surprindă şi în această seară.

Confruntarea tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria lui Arsenal, scor 2-1. Au marcat atunci pentru gazde Nketiah (min. 26) şi Saka (min.32), iar pentrun Nottingham a puncat Awoniyi (min. 82).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele