Ultima oră
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca
MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos” MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos”

VIDEO | ”Nu există răbdare, nu este o tragedie”. Viaţă grea pentru Balint. Fanii îi cer demisia

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21096242/1/uta-arad-fc-botosani-play-out-superliga-superbet-14-04-2023-1.jpg

FC Botoşani a învins în deplasare, echipa UTA Arad, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din play-out-ul Superligii.

Gruparea moldavă a deschis scorul prin Mailat, în minutul 12, şi l-a majorat în minutul 35, când tot Mailat a înscris cu un şut de la distanţă, profitând de o gafă a portarului Kucher.

Fanii arădeni i-au strigat demisia lui Laszlo Balint, dar tehnicianul nu a părut foarte afectat şi a declarat că nu există răbdare.

”Era un meci foarte important pentru noi, din păcate, o seară neagră. Este un duş rece şi e important să reacţionăm. Nu este pierdut nimic. Azi nu mi-am recunoscut echipa! Am început foarte prost.

A fost greu să revenim de la 2-0. Felicitări pentru Botoşani, a făcut un meci bun, au arătat bine azi. Nu am ce zice. Din păcate noi nu am reuşit să reacţionăm, nouă nu prea ne-a ieşit nimic azi.

(n.r. despre faptul că i s-a cerut demisia) Nu este o nouătate. Nu există răbdare, nu este o tragedie. Vedem că Simeone este contestat la Inter, asta este viaţa noastră a antrenorilor. Ştiam ce mă aşteaptă. Deocamdată eu zic că avem şansă pentru salvarea directă, suntem calificaţi în semifinale”
, a spus Balint, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele