Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | ”Nu ştiu dacă e o criză”. Claudiu Petrila nu îşi explică situaţia de la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21705967/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-18-08-2024-1.jpg

Rapid a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Dinamo, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii rămân fără victorie în campionat.

Claudiu Petrila a marcat din penalty pentru giuleşteni, iar la finalul partidei a vorbit despre rezultatul partidei, pe care îl consideră nefast pentru echipa sa.

”Egal nu ne ajută, e mai greu decât am crezut să ieşim din starea asta. Urmează din nou un meci greu, la Iaşi, trebuie să muncim mai mult.

Reuşim să marcăm primii şi nu putem să ţinem de rezultat. Nu ştiu dacă e o criză, dar e meciul 6 fără victorie, şi situaţie nu este cum ne-am dorit. Multe nu sunt de spus, încercăm să fim uniţi, să ne încurajăm.

Nu ştiu ce să spun, de câteva etape, dar trebuie să facem ceva să ne revenim, nici fanii nu mai au răbdare, trebuie să îi facem fericiţi.

Îmi doresc, e un vis să joci pentru echipa naţională”,
a spus Petrila, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele