Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

VIDEO | Nuno Borges l-a învins pe Nadal la Bastad şi a câştigat primul său titlu în circuitul ATP

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21676801/2/profimedia-0891244474.jpg

Portughezul Nuno Borges, în vârstă de 27 de ani, l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal, duminică, şi a obţinut primul său titlu ATP, la Nordea Open.

Portughezul, al şaptelea favorit, a trecut uşor de Rafael Nadal cu 6-3, 6-2 şi a câştigat trofeul ATP 250 pe zgură. Borges a avut o prestaţie solidă în faţa lui Nadal, de 22 de ori câştigător de Grand Slam.

"Nu ştiu ce să spun. Cred că îmi doream acest moment de multă vreme deja", a declarat Borges în interviul de după meci. "Este o nebunie, în tenis uneori nu se întâmplă când te aştepţi. Ştiu că toţi ne-am dorit ca Rafa să câştige, o parte din mine şi-a dorit şi asta, dar ceva şi mai mare din interiorul meu a forţat cu adevărat astăzi. Prin toate emoţiile, prin toate suişurile şi coborâşurile".

În ciuda înfrângerii din finală, Nadal se poate gândi la o săptămână pozitivă la Bastad, unde a ajuns la primul său meci pentru titlu după Roland Garros 2022.

Spaniolul în vârstă de 38 de ani, care are acum 11-6 pentru acest an, îşi va îndrepta acum atenţia asupra pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele