Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Oţelul deschide rapid scorul cu Gloria Buzău. O degajare perfectă şi o eroare majoră a portarului au fost decisive

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21095389/2/otelul.png

Pulverizată în ultima etapă de Dinamo, la Bucureşti, Oţelul Galaţi strânge rândurile în faţa unui nou adversar incomod. Echipa lui Dorinel Munteanu primeşte vizita Gloriei Buzău, echipă care în acest moment este în afara locurilor ce duc la barajul pentru promovare, însă doar la 4 puncte. O victorie la Galaţi ar apropia cele două echipe la doar două puncte.

Deschiderea de scor a venit în minutul 3! Dur-Bozoancă degajează lung, mingea ajunge la portarul Stoican, dar în loc să voleibaleze în afara terenului i-a aşezat mingea lui Ursu, care a îndeplinit o formalitate şi a punctat pentru moldoveni.

Pentru Oţelul Galaţi, miza este de asemenea uriaşă. Gazdele au suferit deja două înfrângeri în play-off, în doar trei meciuri, 1-2 cu Poli Iaşi, în etapa inaugurală, dar şi 0-3 în ultima rundă, cu Dinamo. Un nou eşec ar atârna enorm pentru gălăţeni şi i-ar îndepărta de obiectiv – promovarea în Liga 1.

În acest moment, Oţelul Galaţi este a treia în clasament, cu 39 de puncte, în timp ce oaspeţii sunt pe locul 5 şi au 34 de puncte. Lider este Poli Iaşi (45 de puncte), urmată de Steaua (44).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele