Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Oţelul Galaţi – Gloria Buzău 1-0. Succes foarte muncit pentru trupa lui Dorinel Munteanu, care speră la promovare

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21094414/2/ote-glo.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Gloria Buzău, în debutul etapei a patra din play-off-ului de promovare în Superliga.

Gălăţenii au deschis scorul foarte repede, încă din minutul 3, la o degajare lungă a portarului gălăţean Dur-Bozoancă, goalkeeper-ul Gloriei, Stoian, nu a fost atent şi a greşit preluarea, iar Octavian Ursu, care a urmărit faza, a înscris cu o lovitură de cap.

Oţelul, care l-a avut pe bancă şi pe antrenorul Dorinel Munteanu, revenit după suspendare, se află pe locul al treilea în clasamentul play-off-ului ligii secunde, cu 42 de puncte, la două de CSA Steaua şi trei de liderul Poli Iaşi.

Gloria Buzău ocupă poziţia a cincea, cu 34 de puncte.

VIDEO | Oţelul Galaţi – Gloria Buzău 1-0 (Ursu 3), pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Oţelul: Dur Bozoancă - Rus, Yambre, Sîrghi, Nedelea -Cisotti, Neagu, Jardan - Mitoi, Fatai, Ursu
  • Gloria Buzău: Stoian - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Şuteu - Pandele, Lopez - Munteanu, Găitan, Angelov - Boiciuc

Minutul 90+5: Fluier final! Oţelul se impune cu 1-0.

Minutul 82: Scocîlcă ratează incredibil din câţiva metri, apoi mingea revine la Cîrjan, dar Stoian salvează.

Minutul 45+2: Pauză! Oţelul conduce cu 1-0.

Minutul 38: Boiciuc centrează din marginea careului, iar Wiktorski reia cu capul puţin pe lângă poartă din 6 metri.

Minutul 3: GOL Oţelul! Dur-Bozoancă degajează lung, mingea ajunge la portarul Stoican, dar în loc să voleibaleze în afara terenului i-a aşezat mingea lui Ursu, care a îndeplinit o formalitate.

Minutul 1: A început partida!

-------------------

Pentru Oţelul Galaţi, miza este de asemenea uriaşă. Gazdele au suferit deja două înfrângeri în play-off, în doar trei meciuri, 1-2 cu Poli Iaşi, în etapa inaugurală, dar şi 0-3 în ultima rundă, cu Dinamo. Un nou eşec ar atârna enorm pentru gălăţeni şi i-ar îndepărta de obiectiv – promovarea în Liga 1.

În acest moment, Oţelul Galaţi este a treia în clasament, cu 39 de puncte, în timp ce oaspeţii sunt pe locul 5 şi au 34 de puncte. Lider este Poli Iaşi (45 de puncte), urmată de Steaua (44).

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele