Ultima oră
Umit Akdag s-a decis! Pentru ce naţională va juca Umit Akdag s-a decis! Pentru ce naţională va juca
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania

VIDEO | Oţelul - Universitatea Craiova a început cu o oră întârziere. Peisaj hibernal, dar teren curăţat la Galaţi

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21399852/2/iarna.png

Partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, din runda a 17-a a Superligii, va avea loc duminică, de la 18:30 şi va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, confruntarea din Superliga va putea fi urmărită şi pe site-ul Primasport în format video-text, unde vor putea fi văzute toate fazele importante din meci, inclusiv cele care necesită arbitrajul video.

Partida a început cu o oră întârziere. Galaţiul a fost afectat de căderi masive de zăpadă, iar organizatorii au făcut eforturi disperate pentru ca partida să se poată disputa.

Cu ajutorul fanilor, stadionul a fost curăţat la nivelul suprafeţei de joc, dar în tribune spectatorii au parte de un spectacol hibernal.

Oţelul vine după victoria din runda trecută în faţa lui UTA, scor 4-2, şi se află pe locul 8 în Superliga cu 20 de puncte adunate în 16 etape. Gălăţenii nu au mai pierdut de patru etape, de la înfrângerea 1-0 cu Farul.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după victoria în faţa lui Dinamo, scor 1-0, şi se află pe poziţia a 4-a în clasament. Oltenii au o singură victorie, două înfrângeri şi tot atâtea egaluri în ultimele 5 meciuri jucate în campionat.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în turul sezonului regulat, iar atunci cele două formaţii au remizat, scor 0-0.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele