Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

VIDEO | Ovidiu Burcă nu poate trece nici de o echipă din Liga 3. ”Este un rezultat ruşinos pentru noi!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21370806/2/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga a treia FC Bihor, scor 1-1.

”Ne aşteptam să câştigăm. Din păcate am ratat foarte multe şanse de a face 2-0. Este un rezultat ruşinos pentru noi, pare că suntem într-o pasă în care nimic nu ne iese. Băieţii sunt foarte supăraţi, foarte trişti. Cum să fie altfel după un egal cu o echipă de liga a treia? Tradiţia acestui club ne obliga să trecem de aceste grupe.

Nu vreau să vorbesc în momentul ăsta de transferuri pentru că nu s-a terminat prima parte a acestui tur de campionat şi nu ar fi corect să vorbesc despre asta acum”
, a declarat Ovidiu Burcă.

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia FC Bihor, în ultimul meci al etapei a doua din faza grupelor Cupei României.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele