Ultima oră
Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta
La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol
Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya
Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon
Decizia luată de FRF cu privire la Nordis Decizia luată de FRF cu privire la Nordis
Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ

VIDEO ǀ Paradox pentru Dică la FCU Craiova. Trupa sa are cel mai bun atac şi cea mai slabă apărare. ”Din păcate nu au primit cum trebuie mesajul meu”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21288539/2/u-craiova-1948-fc-voluntari-superliga-superbet-11-08-2023-1.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă.

Oltenii au cel mai bun atac (n.r. la egalitate cu Petrolul) şi cea mai slabă apărare, iar Nicolae Dică a tras concluziile startului de sezon, în care echipa sa are 6 puncte în tot atâtea etape.

”Am început jocul foarte prost, am primit rapid două goluri şi a trebuit să schimbăm radical strategia. Am reuşit să marcăm după, am mai avut ocazii. Am început bine repriza a doua, dar noi am fost cu ratările, ei cu golurile. Am mai marcat încă două goluri, din păcate nu am reuşit să egalăm.

Reuşim să dominăm în multe momente, dar facem greşeli defensive. Trebuie să încercăm să le dăm adversarilor cât mai puţine şanse de a marca. Nu ştiu de ce s-a intrat pe vârfuri. Am obţinut două victorii, deci nimic pentru mine. Eu am o mentalitate de învingător.

Am încredere în el, i-am simţit înainte să intre pe teren, dar din păcate nu au primit cum trebuie mesajul meu”
, a spus Dică, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt