Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru

Echipa nationala Publicat astăzi, 10:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763160/1/fb-echipa-nationala.jpg

 

 

Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe fotbaliştii tricolori la hotel, vineri seară, după antrenamentul oficial pentru meciul de sâmbătă cu selecţionata Ciprului.

  • Cipru şi România se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:45, în Nations League. Meciul va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi vizionate pe site-ul PrimaSport.ro.

“România e aici! Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotelul, după antrenamentul oficial! Mulţumim frumos, dragi români!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Prima reprezentativă s-a antrenat vineri seara pe AEK Arena din Larnaca. Selecţionerul Mircea Lucescu şi staful său au profitat de ultima şedinţă de pregătire înaintea meciului cu Cipru pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea jocului. Antrenamentul s-a desfăşurat pe o vreme excelentă şi pe un gazon bun. Toţi tricolorii sunt apţi pentru primul joc din această lună.

mail-share icon Email
viewscnt