Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat

VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul

Superliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 19:44
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21744488/2/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-27-09-2024.jpg

 

 

Petrolul Ploieşti a câştigat clar pe teren propriu, 4-1, cu Hermannstadt, în primul meci al etapei a 11-a din Superligă.

 Sibienii au avut prima ocazie a meciului de la Ploieşti, în minutul 4, când portarul Zima a respins şutul lui Aurelian Chiţu, dar scorula  fost deschis, două minute mai târziu, de către gazde, prin Ricardinho, care a înscris cu o lovitură de cap. Mihnea Rădulescu a majorat avantajul ploieştenilor în minutul 11, apoi a venit şi replica oaspeţilor – bară a lui Murgia, în minutul 25.

Tot Mihnea Rădulescu a făcut 3-0 în minutul 26, dar repriza s-a încheiat cu două ocazii ale sibienilor: Neguţ a trimis pe lângă poartă, în minutul 31, iar lovitura de cap a lui Buş a fost scoasă de Zima, în minutul 42. După pauză, Sergiu Buş a marcat pentru Hermannstadt, cu capul, în minutul 48. Petrolul a închis însă meciul în minutul 64, când Akosah-Bempah a trecut de Valerică Găman şi de Ionuţ Stoica, iar Grozav a şutat din prima, de la marginea careului stabilind scorul final, Petrolul – Hermannstadt 4-1.

În clasament, Petrolul Ploieşti este pe locul 2, cu 18 puncte, în timp ce FC Hermannstadt se află pe locul 7, cu 13 puncte.

VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1 (Ricardinho 6. Rădulescu 11, 26, Grozav 64 / Buş 48), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu - T. Keita - M. Rădulescu, Hanca, Jyry, Grozav - Tudorie
  • Hermannstadt: Muţiu - Antwi, Găman, Ionuţ Stoica, Goncalves - Neguţ, Murgia, V. Ivanov, Ianis Stoica - Chiţu, S. Buş

Minutul 90+2: Final de meci! Petrolul bate cu 4-1.

Minutul 64: GOL Petrolul! Grozav profită de o fază superbă şi trimite pe jos din 15 metri.

Minutul 62: Grozav centrează din flanc pentru reluarea din prima a lui Bempah. Mingea s-a dus peste.

Minutul 48: GOL Hermannstadt! Buş primeşte la bara a doua o minge din corner şi marchează cu capul.

Minutul 45+3: Pauză! Petrolul conduce cu 3-0.

Minutul 43: Zima a respins cu palmele la reluare cu capul din 6 metri a lui Buş.

Minutul 31: Neguţ trimite o lovitură de cap foarte aproape de bară. Mingea a fost centrată de Antwi.

Minutul 26: GOL Petrolul! Tudorie speculează o gafă mare şi scoate la Rădulescu, care trimite plasat din afara careului.

Minutul 25: Murgia primeşte în 4 metri, reia pe lângă Zima, dar mingea loveşte bara.

Minutul 11: GOL Petrolul! Rădulescu vede un culoar şi trage perfect plasat de la 20 de metri.

Minutul 6: GOL Petrolul! Hanca bate un corner cu efect, iar Ricardinho reia din 3 metri cu capul.

Minutul 1: Murgiu reia din câţiva metri pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Înaintea acestui duel, Petrolul se află pe locul 6, cu 15 puncte acumulate în primele 10 etape. Ploieştenii sunt neînvinşi de 8 etape, iar în cazul unei victorii pot urca pe locul secund, ocupat de Oţelul.

De cealaltă parte, Hermannstadt se află o poziţie mai jos faţă de adversara sa directă de astăzi. Sibienii au moralul ridicat după ce au obţinut 2 victorii şi 2 egaluri în ultimele 4 runde şi vin pe „Ilie Oană” cu gândul la victorie.

Ultima confruntare dintre cele dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria Petrolului, scor 1-0 pe arena din Sibiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele