Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

VIDEO | Presing ca la carte al campioanei României, care deschide scorul cu Sheriff Tiraspol

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21254894/2/far.jpg

Farul Constanţa - Sheriff Tiraspol, prima manşa din primul tur preliminar al Champions League, va fi transmisă în direct de către Prima Sport 1.

Campioana României a deschis scorul în startul reprizei secunde, după un presing ca la carte. Artean a scos excelent pentru Kiki, care s-a descurcat de lângă mai mulţi adversari şi a punctat din interiorul careului.

Chiar dacă pe hârtie Farul Constanţa (21,23 milioane de euro, conform Transfermarkt) are un lot mai bine cotat decât Sheriff Tiraspol (13,33 de milioane de euro), campioana României nu va avea deloc o misiune uşoară în faţa campioanei din Republica Moldova.

În timp ce Farul este o necunoscută în fotbalul european, Sheriff a reuşit câteva rezultate notabile în ultimele sezoane, în cupele europene. În stagiunea trecută, de exemplu, a fost eliminată de Nice din optimile Conference League, participând înainte în grupele Europa League.

Moldovenii au fost mai impresionanţi cu două sezoane în urmă, când în grupele Champions League au învins Şahtior Doneţk şi Real Madrid (2-1 pe Santiago Bernabeu), după ce în preliminariile celei mai puternice competiţii intercluburi din lume au trecut de Steaua Roşie Belgrad şi Dinamo Zagreb.

 

Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Kiki, M. Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Băluţă - Mazilu, Rivaldinho, Alibec
  • Sheriff: Koval - Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis - Talal, Kyabou, Fernandes - Luvannor, Ngom Mbekeli

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele