Ultima oră
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător
Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

VIDEO | Primă zi complicată în Raliul Maramureşului. Simone Tempestini e lider

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21236782/1/tempestini.jpg

Simone Tempestini a mers magistral în prima zi a Raliului Maramureşului. Pilotul celor de la Napoca Rally are un avans de 31.9 secunde în faţa lui Sebastian Barbu, ce abordează etapa cu un nou copilot.

Tempestini mai are doar 3 probe speciale de trecut cu bine, pentru a bifa victoria. Podiumul zilei inaugurale a fost completat de Bogdan Marişca. Acesta are doar câteva secunde în faţa lui Andrei Gîrtofan.

Una din cele mai frumoase maşini din CNR a suferit un accident serios la Raliul Maramureşului

 

Raliul Maramureşului şi-a respectat numele de competiţie ce pune la grea încercare piloţii şi maşinile din Campionatul Naţional de Raliuri.

Spectacolul pe patru roţi a debutat cu probleme, fiind necesare anularea unor etape, din motive de securitate, iar PS 4 a adus o ieşire dură în decord, din fericire soldată doar cu pagube materiale.

Lideră la categoria istoricelor şi mare favorită la victorie în Maramureş, superba Alfa Romeo Turbo Delta pilotată de experimentatul Cedric Ghicea a ieşit în decor şi a suferit avarii semnificative.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele