Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

VIDEO | PSG - Marseille, la ora 21:45, în direct pe Look Sport 2. Cei 3 fantastici sunt pregătiţi să facă spectacol

Ligue 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20675553/1/profimedia-0639678543.jpg

Astăzi va avea loc partida, PSG - Marseille, la ora 21:45, din etapa a XXXI, de Ligue 1. Meciul poate fi urmărit în direct pe Look Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

PSG se îndreaptă spre un nou titlu de campioană în Franţa. Echipa din Paris s-a aflat pe primul loc încă de la începutul sezonului şi nicio echipă nu a putut să îi pună probleme anul acesta, în competiţia internă. Totuşi parizienii îşi întâlnesc rivala şi ca de fiecare dată se anunţă un meci încins între cele două.

Marseille se află pe locul 2 în campionat, dar la 12 puncte de primul loc, ocupat desigur de echipa din capitala Franţei. Ca în toate meciurile cu eterna rivală, OM va da tot ce are mai bun să câştige. 

Atacul fabulos a lui PSG merge de minune, în recitalul de runda trecută cu Clermont, ce s-a închiat 6-1, Mbappe şi Neymar au marcat câte un ”hattrick”, în timp ce Messi a dat 3 pase decisive. Cei trei au mai marcat şi acum 2 etape.

Mbappe este golgheterul din Ligue 1 cu 20 de reuşite, de partea cealaltă Dimitri Payet a punctat de 10 ori în actuala stagiune. 

Echipe posibile:

Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Pereira, Gueye, Verratti; Messi, Mbappe, Neymar

Marseille: Mandanda; Rongier, Saliba, Caleta-Car, Peres; Guendouzi, Kamara, Gerson; Under, Dieng, Payet

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele