Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

VIDEO | Radu Drăguşin, primul gol în Serie A! Reluare perfectă din voleu în poarta Veronei

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 10 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21380001/2/profimedia-0819899845.jpg

Radu Drăguşin (21 de ani) a reuşit primul gol în Serie A! Acesta a reluat spectaculos în partida cu Verona, din etapa cu numărul 12 a campionatului Italiei.

Ridgeciano Haps a profitat de o eroare a apărării şi a scos pentru Drăguşin, ce a reluat perfect din voleu, portarul fiind incapabil să pareze execuţia bine cadrată.

  • 33 de partide au fost necesare pentru ca Drăguşin ”să spargă gheaţa” în Serie A!

Evoluţiile excelente reuşite de Drăguşin în acest sezon nu au rămas fără un efect.

După ce a început să fie curtat de marile echipe ale Europei, internaţionalul român a primit o veste foarte bună şi de la clubul la care activează. Conform lui Florin Manea, oficialii de la Genoa i-au dublat salariul lui Drăguşin. Astfel, fundaşul român are acum un salariu de 1,2 milioane de euro pe an, iar contractul este scadent în 2026.

Recent, impresarul lui Radu Drăguşin a făcut mai multe declaraţii. El recunoaşte că AC Milan doreşte să intre în cursa pentru internaţionalul român, în vederea unui transfer în viitor. 

”M-au sunat!”

”E adevărat, există interes pentru Radu. Trebuie să se înţeleagă ei (n.r. cei de la AC Milan) cu Genoa. Adică la noi nu s-a ajuns încă. Să vorbească cu noi, să ne întrebe de salariu. Întelegi? Există un interes, dar nu numai de la Milan. De aici şi până să-l ia e un pic de cale lungă.

Nu. În momentul de faţă, nu. Nu avem nicio ofertă concretă. Mă întreabă cluburi. Ştii care e obstacolul? Trebuie să se înţeleagă cu Genoa. Genoa e proprietarul jucătorului. Noi tocmai am semnat o prelungire şi o mărire de salariu.

Şi atunci, când se înţeleg cu ei (n.r. conducerea lui Genoa), ajung după aceea la noi. Dar, deocamdată, nu m-a sunat să zică: 'Băi, Florine, vorbeşte cu Milan', de exemplu. Nu s-a ajuns la noi. E la nivelul de întrebări.

Pe mine nu m-a sunat nimeni de la Milan. Asta pot să-ţi spun concret. Am informaţii de acolo că ar fi pe listă. M-au sunat prieteni, impresari. Au spus că îl place Milan mult. Acum, vom vedea”, a spus Manea, potrivit Iamsport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele