Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

VIDEO | Rapid a marcat, iar Marius Şumudică l-a pupat pe Cristi Săpunaru

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21710992/2/sumudica-sapunaru.png

Partida Poli Iaşi - Rapid, din runda a 7-a din Superliga, va avea loc vineri, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate partidele din Superliga României vor putea fi vizionate în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Paşcanu a marcat primul gol în era Şumudică la Rapid! Fundaşul a reluat perfect cu capul o centrare venită de la Petrila.

Şumi a trăit intens momentul şi l-a îmbrăţişat şi pupat pe experimentatul Cristi Săpunaru.

Poli Iaşi vine după victoria surprinzătoare din deplasare, în faţa FCSB-ului, scor 1-0, şi se află pe locul nouă în clasament, înaintea începerii etapei. Ieşenii au înregistrat în primele şase meciuri două victorii, un egal şi trei înfrângeri.

De cealaltă parte, Rapid se află pe locul 12 în Superliga şi vine după egalul din etapa trecută, 1-1 cu Dinamo. Giuleştenii nu au înregistrat nicio victorie în acest start de sezon şi au cinci egaluri şi o înfrângere.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul trecut şi s-a încheiat cu victoria cu 3-1 a lui Poli Iaşi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele