Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Rapid - Dinamo 1-1. Derby decis de la 11 metri

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21704944/3/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-18-08-2024.jpg

Rapid a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Dinamo, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii rămân fără victorie în campionat.

Pe Giuleşti, în derby-ul cu Dinamo, antrenorul gazdelor, Neil Lennon, a început meciul ca de obicei, fără Săpunaru, iar rapidiştii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize – bara lui Gojkovic, din minutul 44.

După pauză, Homawoo l-a faultat în careu pe Gojkovic şi, după verificarea VAR, arbitrul Iulian Călin a dictat penalti. Petrila a transformat în minutul 53, deschizând scorul. După numai patru minute portarul gazdelor, Siegrist, a intervenit foarte bine la Selmani. Petrila a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 74, dar Golubovic a fost la post.

După numai un minut Cristian Ignat l-a tras de tricou, în careu, pe Selmani, şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru Dinamo. Selmani a transformat şi alb-roşii au egalat. În cele din urmă acesta a fost scorul final în derby, 1-1, şi Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

VIDEO | Rapid - Dinamo 1-1 (Petrila 53-penalty / Selmani 79-penalty), în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: Siegrist - Braun, Paşcanu, Ignat, Borza - Kait, Mendes - Papeau, Gojkovic, Petrila - Jambor
  • Dinamo: Golubovic - Sivis, Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Bani, Selmani, Abdallah

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 79: GOL Dinamo! Ignat îl trage de tricou în careu pe Selmani, iar după consultarea VAR se dictează penalty. Acelaşi Selmani transformă fără probleme de la punctul cu var

Minutul 74: Petrila scapă singur cu Golubovic, dar portarul dinamovist salvează.

Minutul 65: Bani încearcă colţul lung din careu, dar Siegrist prinde.

Minutul 57: Siegrist scoate la şutul din careu trimis de Selmani.

Minutul 53: GOL Rapid! A fost nevoie de VAR pentru a determina dacă intervenţia lui Homawoo la Gojkovic a fost în careu. Petrila a transformat.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 44: Gojkovic protejează şi reia în bară din interiorul careului.

Minutul 37: Selmani loveşti rău şi trage mult peste poartă un balon primit în careu.

Minutul 33: Petrila recuperează la mijlocul terenului, trece de doi adversari şi trage puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

Chiar dacă au fost făcute transferuri, iar la echipă a venit un antrenor străin, Rapid pare că nu se regăseşte. Echipa este pe locul 13 în clasament.

În tabăra opusă, Dinamo a avut un start excelent de sezon, având în vedere că în ultimii ani a fost mai mereu la limita retrogradării şi chiar a ajuns în Liga 2.

Echipa din Ştefan cel Mare se află pe locul 5 în clasament. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele