Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

VIDEO | Rapid - FC ”U” Craiova 2-3. Adi Mutu, răpus de fosta echipă în minutul 90+5

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20698276/1/7742468-mediafax-foto-remus-badea.jpg

Partida Rapid - FC ”U” Craiova s-a încheiat 2-3 şi a însemnat prima înfrângere a lui Adi Mutu, de când e pe banca giuleştenilor. 

Prima repriză  a început perfect pentru Rapid, care a deschis scorul repede, după un corner, în urma căruia Diallo a marcat în proprie poartă. Relaxarea din tabăra ”alb-vişinie” a dus la primirea unui gol înainte de pauză, Compagno a marcat din pasa genială a lui Bauza. 

În a doua parte, Rapidul a început cum nu se putea mai prost, oltenii au profitat de spaţiul imens din apărarea guleşteană şi au obţinut un penalty, transformat de acelaşi Compagno. Pe final echipa antrenată de Adi Mutu obţine şi ea o lovitură de la 11 metri, din care marchează Albu.

Însă, în ultimul minut a venit lovitura de graţie, din partea lui FC ”U” Craiova, Baeten are o execuţie superbă din afara careului şi stabileşte scorul final al partidei.

În urma acestei înfrângeri, ”alb-vişinii” sunt obligaţi să câştige partida cu Mioveni, pentru a rămâne pe prima poziţie în play-out.

  

Rapid - FC ”U” Craiova 2-3 (Diallo B. (a) 8', Albu C. 90+2'(p) / Compagno A. 44', 47', Baeten W. 90+5').

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Stahl, Dandea, Grigore, Morais - Albu, Săpunaru, Kait - Vojtus, Pănoiu, Ilie
  • Rezerve: Drăghia, Goge, Demici, Crepulja, Moise, Sefer, Ioniţă I, Ad. Bălan, Marzouk

 

  • FC ”U” Craiova: Popa - Paramatti, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Negru, Baeten, Van Durmen, Sidibe - Bauza, Compagno
  • Rezerve: Mogoşanu, Buşu, Pop, Achim, Asamoah, Albu, Marquet, Ondaan, Cl. Bălan

 

 

Minutul 90+6: Final de meci!

Minutul 90+5: Gol FC ”U” Craiova, Baeten marchează un gol superb în ultimul minut.

Minutul 90+2: Gol Rapid, Albu marchează fără probleme din lovitură de la 11 metri şi îi readuce în joc pe ”alb-vişinii”.

Minutul 90: Penalty pentru Rapid, Diallo are o intervenţie imprudentă în careu.

Minutul 87: Galben văzut de Cristi Săpunaru, după un fault dur.

Minutul 81: Galben văzut de Popa, pentru trageri de timp.

Minutul 75: Schimbare la ambele echipe, pentru Rapid iese Pănoiu şi intră Marzouk , iar de la olteni iese Van Durmen şi intră Asamoah.

Minutul 71: Cartonaş galben văzut de Dragoş Grigore.

Minutul 68: Ocazie mare a giuleştenilor, Rareş Ilie este găsit liber în partea stângă, acesta intră în careu şi dă bine la poartă, dar efortul său este anulat de parada senzaţională a lui Popa.

Minutul 65: Cartonaş galben încasat de Compagno.

Minutul 60: Ocazie mare a Rapidului, noul intrat, Alex Ioniţă primeşte o centrare bună în careu, dar nu izbuteşte să reia pe poartă. 

Minutul 58: Schimbare la Rapid, iese Stahl şi intră Ioniţă.

Minutul 54: Diallo vede cartonaşul galben. 

Minutul 48: Schimbare la Rapid, iese Dandea şi intră Moise.

Minutul 47: Gol marcat de FC ”U” Craiova, Compagno marchează din scăriţă şi face ”dubla”.

Minutul 46: Moldovan vede cartonaş galben, pentru intervenţia din careu.

Minutul 46: Penalty pentru FC ”U” Craiova, Bauza scapă singur cu Moldovan şi este agăţat de portarul Rapidului, iar centralul acordă lovitură de la 11 metri. 

Minutul 46: A început repriza a doua!

Minutul 45+2: Final de primă repriză!

Minutul 44: Gol marcat de FC ”U” Craiova, Copagno se desprinde de defensiva giuleşteană, după o pasă genială a lui Bauza şi marchează pe lângă Moldovan.

Minutul 34: Dublă schimbare la FC ”U” Craiova, ies Negru şi Sidibe şi intră Achim şi Marquet.

Minutul 20: Ocazie mare pentru Rapid, Rareş Ilie are o incursiune frumoasă, în urma căreia şutează la poartă, dar execuţia sa este parată de Popa. 

Minutul 14: Huyghebaert vede primul avertisment al partidei, după un fault făcut la marginea careului.

Minutul 8: Gol marcat de Rapid, Diallo trimite mingea în proprie poartă, după o bâlbâială în careul oltenilor.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------

Giuleştenii sunt foarte aproape să termine sezonul de play-out pe prima poziţie şi fără înfrângere. Aceştia şi-au întrerupt şirul de 7 victorii consecutive în partida cu Chindia Târgovişte, încheiată la egalitate, 0-0. Însă ”alb-vişinii” au şansa să de distanţeze în fruntea clasamentului, după înfrângerea suferită de FC Botoşani. 

Echipa antrenată de Adi Mutu o va întâlni pe FC ”U” Craiova care a suferit o singură înfrângere în acest play-out şi a arătat un joc solid în acest sezon. Oltenii nu mai pot ajunge pe locurile de play-off pentru participarea în Conference League, în timp ce giuleştenii îşi pot asigura participarea cu o victorie.

Întâlnirile directe sunt în avantajul oltenilor, care au un palmares excelent de 4 victorii şi un egal în ultimele meciuri jucate contra Rapidului. Ultima partidă dintre cele două, câştigată cu 3-2 de olteni, a dus la demisia lui Mihai Iosif şi instalarea lui Adi Mutu pe banca Rapidului.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele