Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp

VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence

Handbal Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21741407/1/rapid-bucuresti-hb-ludwigsburg-liga-campionilor-22-09-2024.jpg

 

 

Rapid Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu, de formaţia germană HB Ludwigsburg, scor 37-29 (19-11), în al treilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Janjusevic 8 goluri, Korsos 5, Polman 4, pentru Rapid, respectiv Leuchter 7, Faluvegi 7, Thomaier 4, pentru formaţia germană, care a fost finalista competiţiei în 2024 sub denumirea SG BBM Biethigheim.

În etapa a III-a s-au mai jucat partidele dintre Odense – Buducnost 31-29, Gyor – Vipers 27-22 şi Brest Bretagne Handball – Team Esbjerg 33-32.

În primele meciuri din grupa B, Rapid Bucureşti a învins Buducnost, cu 32-27, iar apoi a remizat cu Vipers, scor 30-30. După trei etape, vicecampioana României rămâne cu 3 puncte, pe locul 4. Brest şi Gyor sunt pe primele locuri, neînvinse, cu 6 puncte.

În etapa a IV-a, Rapid va juca în deplasare cu Team Esbjerg, în 6 octombrie.

În grupa A evoluează şi formaţiile CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele