Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

VIDEO | Răspuns total neaşteptat! Dan Nistor a oferit ironia serii. „Cred că ăsta e”

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe luni, 23:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21735260/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024-1.jpg

Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii.

Dan Nistor a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Rapid, iar pe lângă jocul excelent făcut şi-a trecut şi numele pe tabela de marcaj, după ce a punctat din penalty în minutul 60. 

Întrebat care este secretul lui pentru forma excelentă pe care o traversează, mijlocaşul „şepcilor roşii” a oferit un răspuns cel puţin neaşteptat.

”Acum două zile, a venit mama mea la mine şi mi-a adus nişte caşcaval, că ştiţi că acolo, la mine (n.r. la Rucăr), e un caşcaval foarte bun, cred că ăsta e secretul.

Vârsta e doar un număr, chiar soţia mi-a spus că sunt nebun, acum doi ani, că mă duc la ”U” Cluj”, a spus Dan Nistor.

Nistor rămâne cu picioarele pe pământ:„Obiectivul nostru este intrarea în play-off”

Legat de partida câştigată în faţa giuleştenilor, Dan Nistor s-a arătat extrem de mulţumit de jocul prestat de echipă, dar cu toate acestea a rămas cu picioarele pe pământ şi a spus că obiectivul echipei este accederea în play-off.

”Sunt extenuat, o atmosferă incredibilă. Cred că a fost un meci dominat de noi, am fost crispaţi la început, dar apoi ne-am revenit şi ne-am făcut jocul nostru. Cred că e o victorie meritată.

Lucrăm în fiecare săptămână posesia, cred că s-a văzut şi astăzi. Ne simţim bine, muncim bine, de asta suntem pe primul loc. Este meritat.

Obiectivul nostru este intrarea în play-off. Dacă vom intra şi vom fi pe primul loc, cu atât mai bine. Important e să fim cât mai mult timp neînvinşi.

Planu nostru a fost să câştigăm punct sau puncte. Am câştigat, mergem acasă bucuroşi şi ne refacem pentru următorul meci”, a declarat Dan Nistor.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele