Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”

Europa League Publicat de Daian Cutu astăzi, 01:26
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21754007/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-8.jpg

 

 

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, într-un meci din Liga Europa. Bucureştenii sunt pelocul 4 în clasament.

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic, crede că formaţia pe care o antrenează mai are de muncit pentru a se pune la punct în acest sezon. Cauza o poate reprezenta schimbarea mai multor jucători, în vară.

 

”Dezamăgire, supărare, frustrare, dar nu este doar acest meci, este o serie de meciuri în care noi jucăm oarecum asemănător. Nu avem liniştea de a înscrie, ratăm şi când ratezi începi să îţi pierzi siguranţa, controlul.

Faci o greşeală şi joci sub o presiune şi mai mare. Am avut un joc identic duminică. Preocuparea este de a lupta şi de a ieşi cât mai repede din această situaţie. 

(n.r. Vă reproşaţi ceva în pregătirea acestui meci?) Ce detalii pot fi? Că nu am marcat, că nu am creat, că nu am jucat cu energie?! Nu. Este posibil să nu fi fost foarte inspirat în alcătuirea primului 11, dar asta face parte din joc. Trebuie să avem o rotaţie, pentru că jucăm la trei zile.

(n.r. V-a surprins cu ceva jocul FCSB-ului?) Nu, absolut nimic. Mă surprinde rezultatul după astfel de joc. Rezultatele în fotbal se obţin în urma unor greşeli şi cu ajutorul momentului în alte momente”, a spus Lucescu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele