Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:13
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763723/1/cipru-romania-liga-natiunilor-12-12-2024-2.jpg

 

 

Răzvan Marin, mijlocaşul echipei naţionale a României, atrage atenţia că a trecut ceva vreme de când naţionala României a reuşit să câştige trei meciuri consecutive.

”Ne-am făcut meciul destul de uşor şi asta ne-a ajutat. În a doua repriză am scăzut un pic ritmul şi asta s-a văzut, că şi ei au pus puţin controlul pe joc. Nu ştiu dacă mă motivez la 11 metri, dar reuşesc să îmi menţin concentrarea la un nivel foarte înalt. Analizez portarii şi mă bucur că reuşesc să marchez, dar va veni si momentul când voi rata.

Sper însă că va veni cât mai târziu. Mergem în Lituania să luăm alte tei puncte. Cred că dacă vom câştiga şi în Lituania, în proporţie de 90 la sută terminăm pe primul loc grupa.

Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct şi asta ne face să câştigăm meciuri. Nu cred că s-a mai întâmplat de mult să câştigăm trei meciuri la rând. Adversarii nu sunt cele mai puternice echipe, dar pentru moralul nostru ajută”
, a declarat Răzvan Marin.

România a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-0, echipa Ciprului, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

mail-share icon Email
viewscnt