Ultima oră
Gigi Becali s-a convins în privinţa jucătorului pe care a plătit 2 milioane de euro: „A demonstrat că e fotbalist” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a convins în privinţa jucătorului pe care a plătit 2 milioane de euro: „A demonstrat că e fotbalist” | VIDEO EXCLUSIV
Mai rar aşa ceva! Motivul incredibil pentru care Jose Mourinho a văzut cartonaşul galben la meciul cu Antalyaspor Mai rar aşa ceva! Motivul incredibil pentru care Jose Mourinho a văzut cartonaşul galben la meciul cu Antalyaspor
LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Oltenii pot reveni pe podium LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Oltenii pot reveni pe podium
LIVE VIDEO | Steaua - Csikszereda, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel încins în Ghencea LIVE VIDEO | Steaua - Csikszereda, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel încins în Ghencea
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”

VIDEO | Repriză de coşmar pentru FCSB la Voluntari! ”Cireaşa de pe tort” a fost eliminarea lui Pintilii

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21509194/1/pintilii.png

FC Voluntari se întâlneşte cu FCSB, astăzi, de la 21:00. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, toate fazele spectaculoase din meci vor putea fi umărite pe site-ul Primasport.ro, unde partida va putea fi urmărită în format video-text.

Liderul din Superliga a făcut o primă repriză modestă şi a intrat la cabine condusă de ilfoveni, cu 1-0, după reuşita lui Dumiter.

Ba mai mult, Sebastian Colţescu l-a eliminat pe Mihai Pintilii pentru proteste.

FCSB este în mare formă în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în clasament şi are un avans de 10 puncte faţă de echipa de pe locul secund.

În tabăra opusă, FC voluntari nu traversează cea mai bună perioadă, chiar dacă la echipă a fost numit antrenor Nicolae Dică. FC Voluntari este pe loc retrogradabil şi are doar 27 de puncte strânse.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele