Ultima oră
Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu" Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu"
Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League
Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League
FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League
VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! FC Porto - Manchester United 3-3, în cel mai tare meci al serii! Surpriză mare VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! FC Porto - Manchester United 3-3, în cel mai tare meci al serii! Surpriză mare

VIDEO | România - Japonia 32-28. Cu Eliza Buceschi în zi mare învingem revelaţia mondialului

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21416766/2/profimedia-0828120277.jpg

Naţionala României a învins reprezentativa Japoniei, sâmbătă, în grupa principală III a Campionatului Mondial, scor 32-28 (17-14), în penultimul meci. Eliza Buceschi a marcat 12 goluri.

Alte marcatoare importante au fost: Pintea 3, Ostase 3, Seraficeanu 3, iar pentru Japonia s-a remarcat Aizawa 5.

”Vă felicit din suflet, sunteţi minunate!”, le-a spus antrenorul Florentin Pera jucătoarelor la ultimul time-out.

Căpitanul Cristina Neagu, care a jucat la CM doar din minutul 19 al partidei cu Germania, nu a făcut parte din lot pentru acest meci.

Sâmbătă se mai joacă în grupa III meciurile dintre Serbia – Germania şi Polonia – Danemarca.

Ultima dispută pentru tricolore în grupa III va avea loc luni, cu Polonia (ora 19.00). România are 4 puncte (locul 3 temporar) în grupa III.  

Rezultatele anterioare ale României: 44-19 cu Chile, 37-28 cu Serbia, 23-39 cu Danemarca (grupa preliminară E), 22-24 cu Germania (grupa principală III).

 

Minutul 60: Final de meci! Ne concentrăm şi obţine victoria, cu scorul de 32-28. Laslo a marcat ultimul gol.

Minutul 43: Momente bune ale asiaticelor, dar Buceschi reia în superioritate numerică şi duce scoru la 23-20.

Minutul 33: Începem perfect actul secund. Buceschi duce scorul la 20-15.

Minutul 30: Primă repriză bună făcută de fetele noastre, care intră la cabine în avantaj, 17-14.

Minutul 15: După ce trece de mai multe adversare, Buceschi ne duce la trei goluri în faţă, 10-7.

Minutul 9: Buceschi transformă de la 7 metri şi conducem cu 6-5.

Minutul 6: Pintea îşi arată detenta şi marchează de lângă o adversară. Este 3-3.

Minutul 1: A început partida.

România mai are şanse de calificare în sferturi! Surpriza imensă care a dat peste cap toate calculele

Echipa naţională de handbal a României a pierdut prima dispută din grupa principală a Campionatului Mondial, scor 22-24, împotriva Germaniei.

Înainte de duelul de la Herning, România era la mâna ei. Naţionala condusă de Pera trebuia să câştige duelurile cu Germania, Polonia şi Japonia pentru a se califica în sferturi, iar înfrângerea de ieri a însemnat, teoretic, eliminarea României.

Danemarca a pierdut cu Japonia, scor 26-27. Victoria niponelor era atât de improbabilă încât unele case de pariuri au oferit cotă de 17 pentru acest deznodământ!

Chiar dacă acest rezultat păstrează şanse teoretice pentru calificarea României, scenariul este în continuare unul de domeniul SF.

Practic, pentru a ajunge în sferturi, naţionala de handbal trebuie să învingă Polonia şi Japonia, iar Danemarca să scoată maxim un egal în disputele cu Polonia şi Germania.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele