Ultima oră
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York
VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia

VIDEO | S-a dat adunarea în cantonament! Prima acţiune a ”tricolorilor” după calificarea la EURO 2024

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21527783/1/rpom-nat.jpg

”Tricolorii” s-au reunit pentru pentru prima acţiune după calificarea la EURO 2024. Selecţionerul Edi Iordănescu a avut la dispoziţie în primul antrenament de la Mogoşoaia 8 din 18 jucători. Au fost menajaţi cei ce au avut meciuri sâmbătă.

Luni după-masă, lotul naţional va fi în efectiv complet, când selecţionerul îi va avea la dispoziţie şi pe fotbaliştii din Superliga.

La şedinţa de pregătire au asistat şi copii din programul SOS Satele Copiilor. Aceştia au avut ocazia să ia autografe de la tricolori înainte de antrenament şi au făcut şi poze cu aceştia.

SOS Satele Copiilor România derulează la nivel naţional programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunităţile de tineri, Asistenţă maternală), de întărire a familiei (Serviciile de Asistenţă Comunitară, Centrul de consiliere şi sprijin pentru copii şi părinţi, Centrul de zi), dar şi programe educaţionale (SOS Planet AfterSchool), precum şi o serie de proiecte pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc, atât din sistemul de protecţie, cât şi din mediul rural sau familii vulnerabile.

mail-share icon Email
viewscnt