Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

VIDEO | ”Se va şti mai bine după meciul de mâine”. Dan Petrescu a anunţat ce echipă vrea să antreneze

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

Partida, CFR Cluj - FCU Craiova, din barajul Superligii pentru un loc în cupele europene, va avea loc joi, de la 20:30 şi va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • De asemena, golurile şi fazele importante din acestă partida vor putea fi văzute în format live-video pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Dan Petrescu a anunţat că vrea să mai rămână la CFR, cu care mai are acord un sezon. Tehnicianul a dezvăluit că decizia aparţine conducerii, iar o decizie va fi după partida contra oltenilor.

”Bursucul” a punctat că viitoarele colaborări vor fi luate în calcul, după ce se va ajunge la un consens cu cei din Gruia.

Presa sud-coreeană anunţă că Petrescu este foarte aproape să preia echipa Jeonbuk, club din prima ligă din Coreea de Sud.

În Asia, Dan Petrescu a mai pregătit echipele Jiangsu Suning şi Guizhou FC, ambele din China.

"Mai am contract un an. Eu nu pot să ascult ofertele până patronul de la CFR nu-şi dă acordul. Mai am contract un an, ştiţi clauza pe care o am. Eu îmi doresc să rămân, depinde şi de rezultatul cu FCU Craiova.

Nu o să decid eu după meci dacă rămân. Eu vă zic realitatea, mai am un an de contract şi vreau să-l duc la capăt dar nu depinde de mine. Se va şti mai bine după meciul de mâine.

(n.r. despre posibila venire a lui Bergodi) E un antrenor senzaţional, un gentleman. Asta e realitatea în momentul de faţă, mai am un an de contract”
, a declarat Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele