Ultima oră
Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov
VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei
VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981 VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981
VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League

VIDEO | Sepsi – Chindia 2-2. Trupa lui Bergodi rămâne fără victorie în acest an

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21013859/2/sep-chi.jpg
 
Sepsi OSK a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a XXV-a a Superligii.

Pentru Sepsi au marcat Rondon (45+3) şi Safranko (56), iar pentru Chindia au înscris Cooper (20) şi Ahmatov (44).
 

VIDEO | Sepsi – Chindia 2-2 (Rondon 45+3, Safranko 55 / Cooper 20, Akhmatov 44), în direct pe Prima Sport şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălaşa, R. Ispas - F. Junior, Aganovic - I. Gheorghe, C. Matei, Rondon - Safranko
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă - Vorobjovas, Dulca - Neguţ, Akhmatov, D. Popa - Cooper

Minutul 90+6: Fluier final! Partida se termină 2-2.

Minutul 90+4: Sepsi, dublă ratare! Ştefănescu este blocat în careul mic în ultimul moment, apoi Căbuz are un reflex de senzaţie şi scoate mingea de sub bară.

Minutul 90+2: Şansă uriaţă irosită de Chindia. Sergiu Buş trage din afara careului, iar portarul celor de la Sepsi respinge cu greu în corner.

Minutul 79: Celea a reluat spectaculos cu spatele. Traiectoria l-a surprins pe Niczuly, însă mingea s-a scurs prin faţa porţii.

Minutul 58: Popa este foarte aproape să readucă Chindia în avantaj, după un contraatac, dar Niczuly a reuşit să salveze situaţia în ultimul moment.

 

;

Minutul 55: GOL Sepsi! Ştefănescu trimite din corner, Boldor respinge deficitar, iar mingea ajunge la Safranko, care restabileşte egalitatea.

Minutul 45+4: Pauză! Chindia conduce cu 2-1.

Minutul 45+3: GOL Sepsi! Aganovic păcăleşte defensiva Chindiei şi scoate la Rondon, care îndeplineşte o formalitate din 4 metri.

Minutul 44: GOL Chindia! Akhmatov reia spectaculos din prima, după o lovitură liberă. Rusul a celebrat inediat reuşita.

Minutul 20: GOL Chindia! Erori în defensiva gazdelor, Cooper se înalţă şi marchează cu capul din 5 metri.

Minutul 18: Rondon este lansate foarte bine în careu, dar nu a reuşit să trimită suficient de puternic pentru a-i crea probleme lui Căbuz.

Minutul 10: Şansă mare irosită de Sepsi. Safranko trage în bară, mingea revine la Rondon, care cu aproape toată poarta goală trimite în braţele lui Căbuz.

Minutul 9: Popa trage cu efect din afara careului, balonul trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 8: Matei pătrunde în careu, dar trage modest din câţiva metri, fără emoţii pentru Căbuz.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------
 
Chindia a câştigat două din cele 3 meciuri, 2-1 la Ploieşti cu Petrolul, respectiv 2-1 cu UTA, tot pe stadionul „Ilie Oană”, acolo unde Chindia îşi dispută de doi ani toate meciurile oficiale. Dâmboviţenii au mai obţinut şi o remiză, 1-1 cu FC Argeş, tot la Ploieşti, în primul meci al anului. Cele 7 puncte câştigate i-au dus pe fotbaliştii pregătiţi de  Anton Petrea pe locul 9 şi în postura de a avea şanse la un loc de play-off, după ce în tur, înaintea sosirii actualului tehnician, echipa se afla pe loc retrogradabil.
 
De cealaltă parte, Sepsi ocupa, la finele etapei trecute, poziţia a şasea, ultima ce duce în play-off. Trupa din Sfântu Gheorghe are în acest moment 33 de puncte. În tur, la Ploieşti, Sepsi a câştigat cu scorul de 2-1.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele