Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Ştefan Târnovanu, discurs convingător după egalul cu U Cluj: "Nu mi-e frică de absolut nimeni şi nimic!"

FCSB Publicat de Vlad Militaru pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21497994/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-19-02-2024.jpg

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, meciul cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Ştefan Târnovanu, decisiv pentru FCSB

Clujenii au primit penalty la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins.

La finalul meciului, portarul "roş-albaştrilor" a declarat că este mulţumit de defensiva echipei sale şi a considerat penalty-ul apărat ca fiind pură inspiraţie.

Cred că trebuie toată echipa felicitată că nu am primit gol. Cu toate că am avut absenşe, puteam câştiga.

Cred că dacă vorbim de titlu, sunt două puncte pierdute. Cum s-a jucat în seara asta, cred că e un rezultat echitabil. În final e ok cum s-a trminat. Cel mai important e că nu am primit gol. Ofensiva dă goluri şi defensiva câştigă campionate. Nu mi-e frică absolut de nimic şi de nimeni.

Dawa a lipsit din motive personale, am aflat înainte de meci că Pantea are o accidentare gravă. Trebuie să luptăm până la capătă. (n..r de penalty-ul apărat) Inspiraţie, feeling”, a spus Ştefan Târnovanu la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele